Antoni Riera i Joan Llodrà baten el rècord de millor partida conjunta

scrabbleSis scrabbles d’Antoni Riera i dos de Joan Llodrà varen enfilar la puntuació conjunta d’aquesta partida fins als 954 punts, tot desbancant una altra partida perduda per Joan Llodrà, en aquest cas davant Maribel Servera. A la fi, Riera es va imposar per 554 a 399 i mostra símptomes de recuperació després d’una successió de derrotes que l’ha allunyat de forma gairebé definitiva de les opcions a la victòria final a la ManaCup. Però els sis scrabbles de Riera trobaren una resposta immediata en la partida jugada per Maribel Servera, que va repetir la marca del professor i periodista manacorí. Cal dir que Servera s’enfila després d’aquesta setena trobada oficial fins al capdamunt de la classificació, amb dotze victòries i només tres derrotes. Servera va jugar dissabte tres partides, una de les quals contra una altra de les dominadores de la competició, la petrera Antònia Riera, que arribava només amb dues derrotes i amenaçant el domini de Mateu Xurí. La victòria, finalment, va ser per a Servera. No obstant això, el gran dominador de la competició continua sent Mateu Matas. El margalidà és ara tercer, amb una sola derrota, però amb quatre partides menys que Servera i dues menys que Magdalena Morell, que es manté segona. Cal afegir que Morell i Joan Pascual, amb només dues derrotes, són els únics que mantenen a tir el glosador de la Vila.

Pel que fa a les classificacions parcials, ja hem fet menció de la segona partida que supera una puntuació conjunta de més de 900 punts. Cal destacar que en les quatre millors partides d’aquesta classificació hi surt tres vegades Joan Llodrà. També gràcies a aquesta partida, Antoni Riera s’ha enfilat fins a la quarta posició en la classificació de millor partida. Encara més remarcable és el fet que Maribel Servera arriba fins a la segona posició de millor partida individual, només superada pels estratosfèrics 597 punts de la porrerenca Magdalena Morell. També hi ha hagut canvis importants en la classificació de millor scrabblista. Maribel Servera, amb 32 scrabbles en quinze partides és la nova líder d’aquesta taula. Segon queda Mateu Xurí, amb quatre scrabbles menys, però també quatre partides menys disputades.

En aquesta trobada no hi ha hagut partides de CUSCA.

Maribel Servera, campiona a la Karakia
karakiaEncara amb prop de quinze dies de competició pendents, la jugadora del Club Scrabble Manacor s’ha proclamat campiona de la lliga Karakia, en la qual han pres part sis jugadors del nostre club. Aquesta peculiar competició de l’aplicació Apalabrados ha estat liderada durant moltes setmanes per Mateu Matas, Xurí. El glosador viler, però, no ha pogut mantenir el ritme imparable de Servera, que, encara amb dues partides per jugar manté un estratosfèric 85% de victòries totalment inabastable per a la resta de mortals que han jugat aquest campionat. De fet, el segon classificat en aquests moments, Isaac Asensio, és a quatre victòries de la jugadora manacorina, amb un 77% de triomfs. Mateu Xurí, amb només una partida pendent, és cinquè i gairebé ha dit adéu a la possibilitat de fer podi. La resta de jugadors del club manacorí es mantenen en posicions semblants. Cal remarcar la remuntada de les darreres setmanes de Sebastià Llodrà, que ja és catorzè.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s