Moviments interessants en setmanes de poques partides

P1160701La ManaCup ha entrat a la recta final i queden només per disputar-se un terç de les partides programades. La darrera trobada, al Bar Xarop, va donar un saldo molt baix de partides que, no obstant això, han generat alguns canvis que poden ser significatius en les diferents classificacions.

Així, la classificació general ha tornat a patir canvis en el lideratge, provocats sobretot per l’endarreriment en algunes partides per disputar del gran dominador d’aquesta competició, Mateu Matas. Xurí, amb dotze partides disputades, només ha doblegat els genolls en una ocasió. Però el lideratge, amb quinze partides disputades és ara per a Magdalena Morell, la qual, tot i tenir una derrota més que Maribel Servera, queda en primera posició per un millor diferencial de punts. Matas no tendrà un calendari còmode i entre les partides que li resten pendents hi ha la de Sebastià Llodrà, vuitè classificat; Antònia Riera, sisena classificada i amb qui s’haurà de veure les cares a la darrera jornada; i sobretot Magdalena Morell, actual líder, i amb qui s’enfrontarà a la jornada 17.

Pel que fa a la resta de classificacions parcials, cal destacar que l’endarreriment de partides de Xurí l’ha relegat a la tercera posició en la classificació de jugadors amb més scrabbles. Ara qui lidera aquesta classificació és Antoni Riera, amb 33 scrabbles en 15 partides (2,2 per partida), seguit de Maribel Servera, amb 32 en les mateixes partides (2,13 per partida) i del mateix Mateu Matas, que només ha jugat 12 partides i n’ha aconseguits 30 (2,5 per partida).

En la classificació de millor partida s’observa que tots els jugadors ja han passat almenys una vegada dels 300 punts en una partida i d’aquests, n’hi ha 13 que han superat alguna vegada els 400 punts. El top5 és per als jugadors que han arribat alguna vegada als 500 punts.

Un impuls necessari per arribar al final

La temporada ha estat llarga i els jugadors comencen a mostrar símptomes d’esgotament mental. Si a això hi afegim la intensitat del cap de setmana passat amb el I Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor, és comprensible una certa saturació en els jugadors. Tanmateix, des del Club Scrabble Manacor demanam un darrer impuls per poder acabar la temporada d’enguany dins el mes de juny i dedicar el juliol i l’agost a tasques més pròpies de les vacances. En aquests moments hi ha només quatre jugadors que jugant dues partides en cadascuna de les quedades oficials programades que queden podrien tancar la temporada de la ManaCup amb totes les partides jugades. Això implicarà que molts de jugadors hauran de quedar també entre setmana per recuperar partides perdudes (n’hi ha alguns que a hores d’ara han jugat només deu partides i això vol dir que d’ara a final de juny n’hauran d’haver jugades nou més). És per això que es proposarà a partir d’ara anar quedant cada dissabte de forma consecutiva fins que s’hagi liquidat el total de partides. Les quedades també hauran de servir per mobilitzar la competició de la CUSCA, que no ha sofert canvis importants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s