Santa Praxedis, patrona de les lletres

scrabble petra 26 de juliolJa està tot a punt perquè el pròxim dia 26 de juliol es pugui disputar a Petra el I Campionat de Scrabble Santa Praxedis. L’organització ha anat a càrrec de les jugadores petreres del Club Scrabble Manacor. Les inscripcions es poden fer a través de l’adreça de correu electrònic scrabblemanacor@gmail.com o contactant a través de les xarxes socials amb el nostre club. La competició tendrà lloc dia 26 de juliol a partir de les nou i mitja del matí i constarà de cinc rondes disputades segons el sistema suís. L’organització ha previst nombrosos premis per als guanyadors, que es repartiran entre els tres primers classificats, el jugador que hagi fet més scrabbles, la millor partida, la millor jugada i un premi especial per a la jugada amb més punts que contengui la lletra X (de Santa Praxedis). Els premis no seran acumulables.

El campionat es disputarà a Can Salom, establiment situat a la plaça del Pare Serra de Petra i compta amb un total de devuit patrocinadors que han donat una gran diversitat de premis per als guanyadors. Ajuntament de Petra, Xaric, Supermercats Turístics, Llibreria Sa Plaça, Llibreria Carrer Ample, Vins Can Coleto, Vins Galmés i Ferrer, Vins Oliver, Bar-restaurant Can Salom, Trossos de Marès, Farmàcia Riera, Cooperativa Agrícola de Petra, Forn de Can Jaume, Almendras y frutos secos Bonany, Expert Petra, Abbacino, Oli d’un temps i Mel de Son Frare són les empreses que han patrocinat aquest campionat, que anirà ben farcit de premis.

Les places són limitades, per tant, els interessats convé que no badin si hi volen poder participar.

Els participants dinaran també a Can Salom, prèvia reserva.

Actualització al Barruf

D’altra banda, aquest mes de juny passat va tenir lloc una nova actualització del rànquing Barruf, que va incloure les partides jugades al I Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor. Després d’aquesta actualització, Antoni Riera se situa en el 31è lloc, i ja en el nivell d’expert, mentre que Magdalena Morell baixa un lloc i queda en el 66è. La resta de jugadors, atès que encara no han arribat a les deu partides disputades i comptabilitzades, encara són en el Barruf en espera. En aquesta classificació hi destaca Maribel Servera com a jugadora més ben col·locada, amb 1.055 punts, que la situarien en el 45è lloc de la classificació general. Totes aquestes dades variaran sensiblement en poder-hi incorporar les partides disputades pels nostres jugadors a la ManaCup.

Sopar de final de temporada

Divendres vespre tendrà lloc al Cafè Can Lliro el sopar de final de temporada i de lliurament de premis del Club Scrabble Manacor. De moment ja hi ha vint persones inscrites i s’espera que encara augmenti una mica més l’afluència. De moment, només es podran lliurar els premis  del 1r, 2n i 3r classificats de la ManaCup, que ja no canviaran. La resta de guardons quedaran encara sense lliurar, atès que queden algunes partides pendents que esperam que es puguin resoldre durant aquest estiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s