Manacor també serà seu del I Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en Català

El dissabte 28 de novembre tendrà lloc el 1r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en Català. L’esdeveniment, amb l’ànim d’ampliar al màxim les possibilitats de participació, tendrà una doble seu. Així, a la seu principal, que serà al Prat de Llobregat, amb un màxim de 50 places per competir-hi, s’hi sumarà també la seu de Manacor, per facilitar que tots els jugadors interessats a participar-hi des de Mallorca també hi puguin prendre part.

A Manacor hi ha un total de 30 places disponibles i el termini d’inscripció ja s’ha obert, amb un notable èxit de demanda. Així doncs, qui vulgui participar-hi, que no badi, que les places disponibles són comptades.

A Manacor el campionat es disputarà a l’Espai Na Camel·la, a l’edifici que va albergar l’institut d’ensenyament secundari del mateix nom. A les dependències de l’Espai Na Camel·la, s’hi accedeix pel passeig del Ferrocarril, just al costat del restaurant Es Celler.

La competició, que es jugarà de forma simultània entre el Prat i Manacor, constarà de dues partides duplicades. Una el dematí i l’altra l’horabaixa. Els participants podran decidir si competeixen a les dues partides o a una de sola.

Aquest és l’horari de la jornada de competició:

  • 10:00-10:30: Rebuda dels participants
  • 10:30-14:00: Primera partida duplicada del Mundial
  • 14:00-16:00: Dinar lliure (en el cas de Manacor, els participants es podran apuntar a un dinar a un restaurant pròxim a la seu de la competició)
  • 16:00-19:30: Segona partida duplicada del Mundial
  • 19:30-20:00: Lliurament de premis

Qui guanya?

Per a establir la classificació general final dels jugadors, s’ordenarà de forma creixent la mitjana aritmètica de la posició aconseguida en totes les partides jugades. Primer els jugadors que hagin jugat 2 partides, i posteriorment els jugadors que n’hagin jugat només 1. En cas d’igualtat a punts en la classificació, els criteris de desempat s’establiran a partir dels punts de partida (la suma dels punts acumulats de totes les jugades d’ambdues partides). Si persisteix l’empat, tindrà preferència el jugador que hagi aconseguit més puntuació en l’última jugada del torneig o, si és necessari per a desempatar, en les jugades anteriors, fins la primera jugada del torneig. Si tot i així persisteix l’empat, l’ordre final en la classificació es determinarà de manera aleatòria.

Inscripcions

Els interessats a participar a la seu manacorina s’hi poden inscriure emplenant aquest formulari o bé enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça scrabblemanacor@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s