El campió de la ManaCup, en capella

Joan Pascual ja ha jugat totes les seves partides. El campió de l’any passat ha fet tot el que havia de fer i ha acabat la temporada amb 24 victòries i tan sols 4 derrotes. Dissabte passat, a la trobada matinal del Xarop, Pascual hagué de passar comptes, i de quina manera, amb el Bomber Coveter, que el dugué a retxa durant tota la partida, però no pogué rematar la feina al final. L’arquitecte va demostrar serenitat i experiència i ara resta en capella per saber si podrà repetir campionat.

Només dos jugadors el poden agafar. Antoni Riera, ara mateix segon classificat amb tres partides pendents de jugar, les hauria de guanyar totes tres i, a més, fer-ho per una diferència de 295 punts cada una. Una aventura que pren categoria de miracle. Riera, a més s’ha d’enfrontar a Miquel Morey, Marta Vilardell i Bel Andreu, que no són jugadors senzills. Millor ho té el tercer classificat, Mateu Xurí. El Matador del Tauler, té cinc partides pendents, i les hauria de guanyar totes amb un diferencial de 145 punts de mitjana. No sembla impossible, però Xurí té rivals d’entitat abans d’acabar la temporada: Maria Gayà, cinquena classificada; Sebastià Llodrà, un dels matagegants de la temporada; Montserrat Nadal, que ho tendrà molt difícil per donar la sorpresa; Toni Casas, el Bomber Coveter que ha estat un dels millors debutants de la temporada; i Nina Furgol, que ja va donar la sorpresa davant Antònia Riera.

Pel que fa a la resta de classificació, les darreres derrotes de Maribel Servera han difuminat les opcions de podi per a la Gran Nina de Manacor en favor d’un Joan Llodrà que té només una partida pendent de jugar, precisament contra Maria Gayà, segurament la seva gran rival per optar a la quarta posició, o qui sap si a la tercera, en el cas que Mateu Xurí patís qualque llenegada en les partides que li queden per disputar.

Interessant també és el registre de jugadors que estan a punt d’acabar la temporada dins el grup privilegiat del top4o0: Mateu Xurí, Maribel Servera, Antoni Riera, Joan Pascual, Maria Gayà, Antònia Riera, Andreu Fuster i Joan Llodrà.

Pel que fa a la jornada, va ser més aviat discreta. Cap partida centenària. I una sola partida que superàs els 500 punts, la de Joan Llodrà davant Miquel Morey, amb 529 per al regidor republicà.

Així doncs, a les classificacions parcials tot continua més o menys com abans. La de jugador amb més scrabbles se la disputaran Antoni Riera i Maribel Servera, que la lideren amb un total de 70. A Servera li queden dues partides per disputar, mentre que Riera partiria amb un lleuger avantatge, ja que li’n queden tres. Tot això amb el permís de Mateu Xurí. El Matador del Tauler és a nou scrabbles dels líders, però li queden cinc partides per rescabalar.

La millor partida continua liderada per Joan Pascual (647), seguit d’Andreu Fuster (643), el qual, tenint en compte que els premis no són acumulables, i que Pascual ocuparà lloc de podi, s’enduria el guardó final.

En l’apartat de millor jugada passaria tres quarts del mateix. Lidera Antoni Riera, amb 140 punts, seguit de Lina Riera, amb 137.

La millor partida conjunta no ha sofert canvis i continua liderada per les dues mil·lenàries d’Antoni Riera i Margalida Bonnín i Mateu Matas i Antònia Riera, respectivament.

Esprint final

A hores d’ara ja hi ha dos jugadors que han jugat totes les seves partides: Joan Pascual, que aspira de bon de veres al campionat, i Aina Garcia, que és quinzena.

Després hi ha un grup de 21 jugadors als quals els queden per disputar cin o menys partides i que més o menys podran complir el calendari sense haver de fer coses rares.

Finalment, quedarien cinc jugadors que hauran de fer l’espès aquestes setmanes que vénen ja que els queden per disputar entre 5 i 11 partides.

A tots, molt de coratge i ànims en aquest esprint final!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s