Maribel Servera, Roger Cosso, Nena Matamalas i Bel Llull, primers líders de la segona fase

WhatsApp Image 2017-04-15 at 18.28.40

Només 13 partides de les 40 previstes es jugaren a la primera trobada oficial d’aquesta segona fase de la ManaCup 2016-2017. Cal dir que la primera fase l’havien tancada vint-i-quatre hores abans Marta Servera i Victòria Sancho, amb triomf final per a l’Hostalera Calabonera.

Tot i el baix nombre de partides, atribuïble en gran part a la data de vigília pasqual, les panades, els robiols, la freixura i les processons, ja es varen poder veure moments d’espectacularitat sublim. En el duel de germans en el grup Exalçat, Lina Riera va remuntar amb un NOMENES a triple de paraula una partida que tenia pràcticament perduda. A la Ploma de la Verònica no li va servir de res la seva primera centenària d’enguany i vinclà el genoll tancant una partida conjunta noucentenària, que és la sisena millor del campionat fins ara.

Implacable es mostrà Maribel Servera, la qual, igual que Lady NY, s’ha estrenat en aquesta segona fase amb dos triomfs. Servera, per diferencial és la primera líder i ja s’ha mostrat com a rival a batre. De moment, resultats incontestables davant Joan Llodrà i Andreu Fuster. Aquests dos jugadors han iniciat la primera fase amb un 0-2.

El Llumer de ca les Biatrius va disputar amb Aina Garcia la millor partida del campionat fins ara. Una centenària ESTRANYE (130) i dos scrabbles més enfilaren Garcia fins als 565 punts que, sumats als més de 400 de Fuster fregaren la primera mil·lenària d’enguany, que es resisteix a arribar. 996 punts.

En el grup Punyent s’inicia la competició amb un pletòric Roger Cosso. Parcial de 2-0, amb la millor partida personal del campionat (529 punts) i, sobretot, la millor jugada absoluta, una brutal FOGASSEN de 176 punts que no serà gens fàcil de superar en les poques partides que queden per cloure la competició. Cosso, que va derrotar Bel Andreu i Toni Casas, no està tot sol al capdamunt de la classificació. Patri Vitri continua amb el seu idil·li amb la victòria. La Traductora d’Argent es mostra de cada dia com una jugadora més sòlida i no deixa escletxes en el seu joc.

En el grup Ajustat, només una partida, que caigué del costat de Nena Matamalas. La Dentista de Son Gener s’imposà en una partida de puntuació baixa a Sebastià Llodrà, dos dels candidats, certament, a liderar aquest grup.

Finalment, en el grup Zebrat, Bel Llull confirma que ja s’ha avesat a jugar partides de més de 400 punts i imposà la seva major experiència davant el debutant Joan Gelabert.

Pel que fa a les classificacions parcials, a banda dels canvis esmentats, cal remarcar que Mateu Xurí, el Matador del Tauler, lidera aquesta classificació amb 54 bingos, un més que Andreu Fuster. En tercera posició, amb 51, Lina Riera.

La pròxima trobada serà matinal, molt segurament al bar Xarop, i s’hi espera, ara ja sí, una afluència massiva per començar a tancar aquesta apassionant fase final del campionat. De moment han debutat a la segona fase 17 dels 40 jugadors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s