Sebastià Llodrà, nou líder dels Ajustats

Segona trobada d’aquesta fase final apassionant de la ManaCup al bar Xarop. Una vintena de jugadors hi comparegueren i queden ja només quatre jugadors sense debutar en aquesta fugaç segona fase. Cal tenir present que ja hi ha un jugador que ha traspassat l’equador de les partides que s’hi han de jugar, per tant, no s’hi val a badar.

Però parlem de resultats. Després de la derrota inicial davant Nena Matamalas, Sebastià Llodrà es va refer del soscaire amb dues partides excelses. Especialment remarcable és la que va jugar davant Esperança Martí. El Mestre Regidor va encetar la partida amb cinc bingos consecutius més un Coma (multiplicació de fitxa cara en triple de lletra doble). Ultrapassà, amb aquestes condicions, els 500 punts i s’ha enfilat al lideratge del grup, on ja han debutat tots els jugadors. Notable va ser també la partida de més de 500 punts de Toni Bauçà davant Andreu Pasqual, que va fer, tanmateix, la seva primera centenària del campionat. Bauçà és segon en aquest grup.

Pel que fa als Exalçats, no hi ha canvi de líder, tot i la inesperada derrota de Maribel Servera davant Maria Gayà. La Gran Nina comparteix lideratge ara amb Lina Riera. Lady NY no pogué salvar la partida davant Mateu Xurí, però sí que s’imposà a Joan Llodrà. Precisament, Mateu Xurí i Joan Pascual són els dos únics jugadors imbatuts del grup i els únics que, ara mateix, sembla que podrien fer ombra a Maribel Servera i Lina Riera. Cal dir, no obstant això, que cada jornada és una vertadera ruleta russa i que tots els resultats són possibles. De moment, l’únic del BigFour que cauria de les travesses és Antoni Riera. La Ploma de la Verònica s’imposà a Andreu Fuster en una partida roquera, però caigué davant Maribel Servera. Dues derrotes i dues victòries el deixen gairebé sense marge d’error, una situació semblant a la que viu Maria Gayà.

Imbatut i gran dominador en els Punyents és Roger Cosso. Tres partides, tres victòries per al Pastisser de Sarrià. Toni Casas es va poder refer del desastre inicial de fa quinze dies i ja és segon en aquest grup, seguit de Patri Vitri, que dia a dia consolida el seu nivell. També en aquest grup es decideix el millor rookie de la temporada. La balança es decanta de moment de la banda de Tomeu Riera. El Sinatra Macianer es va imposar a Cati Sureda, que es va poder refer del cop davant una Bel Andreu que acudí a la cita tocada físicament.

Si en els Punyents Roger Cosso domina amb mà de ferro qui ho fa en els Zebrats és Bel Llull. La Mestra Comera flirteja amb el top400 i s’imposà dissabte a Francesc Vernet en una partida molt ajustada. De moment, tres partides, tres victòries. Remarcable debut de Joana Salas. La Sanitària Roja debutà amb una victòria i una derrota en la seva primera compareixença. Ja ha fet un scrabble i ha superat els 300 punts. Cal dir que en aquest grup encara queden quatre jugadors sense debutar, que esperam que ho puguin fer en aquests pròxims quinze dies.

Classificacions parcials

Pere Riera va fer la millor jugada de la trobada. L’Hereu Tormento va enfilar-se fins als 140 punts amb un meravellós BARRALER davant la debutant Joana Salas, que es va estrenar en aquesta taula amb uns notables 84 punts. Andreu Pasqual, per part seva, en feia 101 gràcies a un ESMENEN que només li va servir per pal·liar la sagnia davant un pletòric Toni Bauçà (tres bingos i 565 punts, la seva millor partida fins ara). Ja hi ha vint jugadors que en aquesta temporada han aconseguit superar en alguna ocasió els 500 punts.

La classificació de jugador amb més scrabbles continua liderada per Mateu Xurí, el Matador del Tauler, però, només té un bingo d’avantatge envers Andreu Fuster i tres respecte de Lina Riera. Sembla que aquesta taula acabarà en mans d’un d’aquests tres jugadors.

La millor partida continua liderada per Antoni Riera (641), seguit de Joan Llodrà (637) i Andreu Fuster (625).

La millor jugada és des de fa quinze dies per a Roger Cosso (176 espectaculars punts). El segueixen Pere Grimalt (158) i Mateu Xurí (146).

No hi ha hagut, aquesta setmana, cap partida nou-centenària i la classificació de partides conjuntes continua essent per a la quasi-mil·lenària (996) que jugaren a la segona fase Aina Garcia i Andreu Fuster.

Inscripcions al Ciutat de Manacor: darreres places

En aquests moments hi ha 40 jugadors inscrits per disputar la tercera edició del Campionat Ciutat de Manacor. Un menys dels que el disputaren ara fa un any. L’organització ja ha pogut fixar el límit d’inscripció, que quedarà en 52 places. Per tant, que no badin els interessats si hi volen caber!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s