Lina Riera i Mateu Xurí: dues set-centenàries en un dematí

Només ho havia aconseguit Maribel Servera a la passada ManaCup: 713 punts, i dues vegades. Dissabte passat Lina Riera, amb 735, i Mateu Xurí, amb 733 aconseguiren fer dues partides set-centenàries en pocs minuts de diferència. A més, a això cal afegir que un meravellós nònuple amb ENXAMPAR per part de Lady NY li va reportar l’estratosfèrica marca de 240 punts en una sola jugada. Veurem ara qui és capaç de superar aquests 735 i aquests 240 en el que queda de ManaCup, que és molt…

Tot plegat va succeir a la matinal de Can Lliro dissabte passat, amb una nodrida concurrència de trenta-quatre jugadors.

Joan Pascual recuperava sensacions davant Cati Sureda (578) i Aina Capellà (618) i amb tres victòries s’ha refet de les dues derrotes inicials i ja és segon en el grup 1, liderat per una implacable Esperança Martí, amb ple de victòries (4 de 4) i mitjana superior als 450 ppp.

Joana Gelabert s’imposà amb relativa comoditat a Maria Magdalena Matamales en partida de perfil baix. L’Arquitecta Prima sumava així la seva primera victòria després de tres partides. La Dentista de Son Gener, per part seva, perdé també amb Tomeu Riera. El Sinatra Macianer, però, ho hagué de donar tot sense arribar als 400 punts. Gairebé només el faristol el salvaren d’una remuntada espectacular a les darreres tirades per part de Matamalas.

Un qui fa i no diu res és Pau Riera. El Glosador Selvatgí ja ha sumat dues victòries en l’any del seu debut i ja es postula per disputar el guardó de rookie de l’any. Dissabte s’imposà a Mateu Mas amb partida de més de 300 punts, un indicador que el Masclet Ros, també debutant, lluita per assolir encara.

Riera, però, hagué de tombar el coll davant Miquela Grimalt. La Missera Ambientalista Macianera demostra que s’avesa a sobrepassar els 400 amb freqüència, un fet que combinat amb la seva bona organització defensiva ja la configuren a ulls dels altres com una jugadora temible.

Molt millor li va a la Maria Antònia Llodrà. La Senyora dels Rius és l’autèntica sensació d’aquest inici de temporada. Dissabte demostrà que el seu debut de fa tres setmanes no va ser flor d’un dia i aconseguí dues victòries davant jugadors més experimentats que ella, com són Guillem Melis i Joana Salas. De moment, Llodrà suma un espectacular registre de tres victòries en quatre partides que la situen com a rookie de l’any i tercera classificada del grup 3.

Classificacions

Pel que fa a les classificacions, el grup 1 és liderat per Esperança Martí, amb quatre victòries, seguida de Joan Pascual, Aina Garcia, Mateu Xurí, Bel Andreu i Pasqual Sánchez, que en tenen tres. La igualtat demostra que hi haurà garrotades de les fortes per assolir un dels cinc primers llocs.

El grup 2 és liderat per un triumvirat terrorífic: Maribel Servera, Tomeu Riera i Xisco Truyols. Tots tres acumulen quatre victòries perhom i són seguits a la taula per Roger Cosso (el Pastisser de Sarrià ha debutat amb un ple de 2 de 2), Patri Vitri i uns sorprenents Carles Díez i Mateu Marcé, que ja sumen dues victòries cada un.

Al grup 3 el domini l’exerceix Antoni Riera, amb un ple de 5 de 5, seguit per un grup de quatre jugadors que n’han aconseguides tres: Lina Riera, Maria Antònia Llodrà, Pere Grimalt i Miquela Grimalt. Pau Riera és sisè amb dues victòries.

Antoni Riera, amb una partida més que la resta, lidera de manera folgada la classificació de rècord d’scrabbles, amb 20 en cinc partides, quatre per matx. L’encalcen, encara lluny, amb 13, Joan Pascual, Maribel Servera i Mateu Xurí.

Ja hem consignat com a millor partida i millor jugada les de Lady NY, mentre que com a millor partida conjunta es manté la mil·lenària que disputaren Mateu Xurí i Joan Pascual, amb victòria per al Matador del Tauler.

Santa Procrastina

Sempre és festa per als devots d’aquesta santa. Ara mateix hi ha vuit jugadors dels 51 que disputen aquesta ManaCup que encara no han jugat cap partida. Són, aquests vuit, PROCRASTINADORS. Ara ve el mundial i un descans de trobada oficial de ManaCup de tres setmanetes, que haurien de servir per posar-nos al dia… No aprofitar aquest descans i no acudir a la pròxima cita, tot acumulant sis partides d’endarreriment els convertirà en GRANS PROCRASTINADORS. Ajudem-los perquè això no passi!

Mundial i Barruf

El nostre club està engrescat aquests dies amb els darrers serrells organitzatius del VIII Mundial de Scrabble, que tendrà lloc a Manacor els pròxims dissabte i diumenge. S’ha publicat aquests dies el Barruf definitiu que demostra el nivell dels nostres jugadors: Antoni Riera, Maribel Servera i Mateu Xurí han assolit la categoria de GRAN MESTRE. Joan Pascual, Andreu Fuster, Aina Garcia i Tomeu Riera són dins la categoria de MESTRE. I Joan Llodrà, Roger Cosso, Xisco Truyols, Antoni Casas, Lina Riera, Patri Vitri, Antònia Riera, Margalida Bonnín i Esperança Martí són EXPERTS. Tota una demostració del creixement del nostre club, que, a més, aporta prop de cinquanta jugadors més al rànquing.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s