Esperança Martí, intractable: set partides, set victòries

33 jugadors disputaren dissabte passat 25 partides en la 3a trobada oficial de ManaCup de la temporada, que va tenir lloc en horari horabaixenc a la nostra seu del Molí d’en Beió.

Sens dubte la jugadora que en va sortir més reforçada i que demostra partida a partida que ha consolidat un estat de forma prodigiós és Esperança Martí. La Mestra Canyera ha disputat 7 partides, que ha resolt amb 7 victòries i amb una mitjana superior als 450ppp. Dissabte, Martí s’imposà de manera folgada a Bernat Amer i a Mercè Rojals.

Notable també ha estat l’inici de temporada de tres jugadors que debutaren l’any passat a ManaCup i que enguany deixen palesa la seva progressió. Miquela Grimalt és tercera en el grup 3, amb cinc victòries i dues derrotes. La Missera Ambientòloga Macianera derrotà dissabte Guillem Melis. Jaume Vives, en aquest mateix grup, manté una notable cinquena posició que el situaria ara mateix en el top15 que es disputarà el títol a partir del mes de març. La Penya Forta de Son Servera caigué derrotat davant Joan Llodrà, que ultrapassà els 500 punts i ja és segon de grup. Vives, però, rescabalà la derrota davant el Regidor Republicà amb un triomf còmode davant Francesc Vernet. El tercer jugador en franca progressió és Carles Díez. El Fill de na Ludi suma ja quatre triomfs en set partides i manté una més que notable cinquena posició en el grup 2. Díez suà sang per derrotar Maria Antònia Nadal en partida per davall els 800 punts conjunts, i s’imposà a la debutant Ana Escudero (substituta de Catalina Bauçà), que ha iniciat la seva participació en aquesta ManaCup i ja assolí 190 punts que estam segurs que superarà en pròximes partides.

Una altra debutant va ser Pilar Sánchez (substituta de Macià Ferrer) i que es va estrenar amb uns notables 299 punts que no posaren les coses fàcils a l’experimentada Victòria Sancho.

En el grup 2 el duel de titans entre Tomeu Riera i Xisco Truyols es resolgué amb victòria del Sinatra Macianer davant Reüll Mbappé. Va ser una partida d’alternatives en el marcador, amb centenària inicial per a Riera (EXTASIA, 123p), contrarrestada per dos bingos vuitantins que deixaven la partida igualada. Un REPUJAT de 91 punts tombaria finalment la balança del costat del Sinatra Macianer.

En el grup 1 Aina Garcia, sense ressaca de Mundial, derrotava Joan Pascual, però no podia fer res davant Mateu Xurí, que s’hagué d’esforçar de valent per infringir la primera derrota de la temporada a la Màster Sènior.

Pel que fa a les partides de mèrit d’aquesta trobada, precisament la partida entre Garcia i Pascual va ser la millor conjunta, amb un còmput total de 919 punts, novena millor partida de les jugades fins ara.

Pel que fa a les màximes puntuacions individuals, destaquen els 694 punts de Margalida Bonnín davant Aina Capellà, i els 673 d’Antoni Riera davant Rosa Barrientos. Tercera i quarta millors partides de les disputades fins ara, i lluny de les dues primeres set-centenàries de Lina Riera i Mateu Xurí.

Pel que fa a les jugades, ja hem destacat l’EXTASIA (123p) de Tomeu Riera, setena millor jugada del campionat. Remarcable és també un POLZES d’Antoni Riera que li reportà 114 punts sense scrabble.

El rècord d’scrabbles continua lierat per Antoni Riera, amb 24 bingos, seguit de Joan Pascual (19) i Mateu Xurí amb 16. Els segueixen, amb 15, Aina Garcia, Roger Cosso i Xisco Truyols.

Després d’aquesta tercera trobada ja només queda una jugadora per debutar. Esperam que després de la quarta trobada tots els jugadors ja hauran encetat la seva participació en el campionat i que els procrastinadors i grans procrastinadors comencin a posar fil a l’agulla.

Canvi de data en el Vila de Petra

Problemes logístics han forçat el canvi de data del IV Campionat Vila de Petra. La data proposada ara és el diumenge 20 de gener.

Oberta la inscripció al IV Ajuscats

Anunciam també l’obertura del termini d’inscripció al campionat en línia Ajuscats, que arriba a la seva quarta edició. Es tracta d’una competició en línia, a través de l’aplicació Apalabrados i que recomanam a tots els nostres jugadors com a notable fórmula d’entrenament. Adjuntam aquí l’enllaç del formulari, teniu temps fins dia 15 per apuntar-vos-hi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8LPZxga79urH_VK-CshqJCtEUDgV9vhqg1VJYyzodytg0uQ/viewform

Barruf actualitzat

Després de la disputa del mundial, el Barruf ha estat actualitzat, amb importants novetats. La nostra millor jugadora és ara Maribel Servera, cinquena millor jugadora del món en català, després de quedar quarta en el Mundial. En setena posició resta Antoni Riera. Són els dos Grans Mestres del nostre club. En la categoria de Mestre, Aina Garcia és 15a; Andreu Fuster, 16è; Mateu Xurí, 20è; Joan Pascual, 21è; i Xisco Truyols, millor debutant en el Mundial, 22è. Són Experts, entre els nostres: Joan Llodrà, Roger Cosso, Tomeu Riera, Patri Vitri, Lina Riera, Pere Grimalt i Antoni Casas. Dels 166 jugadors que formen part d’aquest rànquing, 66 els aporta el nostre club.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s