Mar Bel, sis-centenària i nònuple a la seva tercera partida oficial

Així és. L’Occitanista Poblatana ha obrat una gesta a l’abast de molt pocs jugadors. En segona ronda d’aquesta Xàmpions d’Estiu plena de sorpreses va jugar una partida davant Margalida Rosselló on sumà la barbaritat de 623 punts, la tercera millor partida d’aquesta edició, gràcies a un reflexiu REPENSEM de 158 i configuració nònuple. La de Can Terès, tot i guanyar la segona partida, ja no va poder remuntar l’eliminatòria.

Aquesta segona trobada de Xàmpions, que repetia ubicació al Forn de Son Macià com l’any passat, va resultar ser multitudinària i va reunir una trentena de jugadors. Entre les partides més interessants, les que enfrontaren Maribel Servera i Joan Llodrà. La Gran Nina de Manacor, que havia guanyat tres de les quatre edicions disputades fins ara, hagué de tombar el coll davant un fiable Joan Llodrà. L’Exregidor Republicà guanyà la primera partida i aguantar l’embat remuntador de la Gran Nina, que tot i imposar-se a la segona no pogué superar ronda.

Una situació inversa a la que visqueren Mateu Xurí i Antoni Riera. El Matador del Tauler, sempre segur d’ell mateix, va remuntar els insuficients 18 punts d’avantatge que la Ploma de la Verònica havia escapçat en la primera partida. Així, Xurí esdevenia quartfinalista. Una d’aquestes dues partides, amb 995 punts conjunts, és la segona millor conjunta disputada fins ara.

Una condició, aquesta que també obtenia Tomeu Riera davant Xisco Truyols. El Sinatra Macianer va ser superior a l’Educador de Can Reüll, que mira de recuperar la forma mostrada a final de la temporada passada.

Per la part baixa del quadre, Esperança Martí hagué de treure tot el seu arsenal per imposar-se a Carles Díez. El Fill de na Ludi continua progressant amb partides superiors als 400 punts, però hagué de cedir en una segona partida en què la Mestra Canyera obtingué cinc escrabbles un dels quals, ESCURÇÀS va ser centenari (107) i l’ajudà a fer 664 punts, la millor puntuació en una partida en aquesta edició.

La classificació de Més Scrabbles la lidera, com no podia ser d’una altra manera, Mateu Xurí. El Matador del Tauler suma 17 bingos, amb una estratosfèrica mitjana de 4,25 per partida. El segueix el seu rival a tercera ronda, Joan Pascual, amb 16 scrabbles. El seu matx ajudarà a definir el líder en aquesta taula.

Precisament, si preparàssim una classificació segons el sistema suís, l’Arquitecte de les Lletres, invicte encara, l’encapçalaria, amb 4 victòries en 4 partides i un diferencial acumulat de 993 punts. El segueix Andreu Fuster. El Llumer de Ca les Biatrius, també amb expedient immaculat, té, però, un diferencial de 733 punts.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s