Lina Riera i Mar Bel lideren la ManaCup

Dissabte passat tengué lloc la segona trobada de la segona fase d’aquesta apassionant ManaCup. Després d’algunes sorpreses a la fase classificatòria, com ara l’entrada al grup 1 de jugadors novells com Jaume Rigo, Maria Antònia Llodrà, Guillem Melis o Llorenç Carreres, dissabte continuava al Cafè Ca’n Lliro la competició, amb l’assistència de prop de trenta jugadors.

En el grup 1, Esperança Martí superava per un estret marge Jaume Vives. Només vuit punts separaren la Mestra Canyera de la Penya Forta de Son Servera que defensà la partida fins a la darrera tirada. Vives no es pogué refer de la centenària de Martí (XITAVA, 101). A Martí, però, li sobraren encara forces per derrotar àmpliament Roger Cosso. El Pastisser de Sarrià vinclà el genoll davant 553 punts de la Mestra Canyera.

També Lina Riera s’imposava en partida de perfil baix a Maria Gayà. Lady NY és la líder del grup amb un ple de victòries. Quatre més les dues que duia ja de la primera fase, li permeten liderar aquesta ManaCup amb mà de ferro, després de sumar quatre bingos a la partida amb Pere Grimalt Vert.

Per part seva Antoni Riera clavava sis bingos a un Joan Llodrà que arribava invicte al duel. A la fi, la Ploma de la Verònica i l’Exregidor Republicà disputaren la millor partida conjunta de la temporada, per bé que no assoliren els 1.000 punts. Concretament, 968. Riera és segon a la classificació del grup 1.

Qui sempre hi és, i no afluixa, és Joan Pascual. L’Arquitecte de les Lletres signava 4 bingos i 541 punts que el situen tercer a la taula.

En duel de miquels, l’Ambientòloga Macianera demostrava que ha vengut per quedar i s’imposava al Justicier Mariando per cent punts de diferència. Miquel Morey rescabalà la derrota davant un superat Tomeu Riera. El Sinatra de Biniamar poca cosa pogué fer davant quatre bingos i 577 puntassos del Jusiticier Mariando.

Grup 2

Al grup 2, Maria Antònia Nadal vencia en partida de perfil baix Marosa Cons per uns escassos 19 puntets de diferència.

Mateu Marcé imposava la seva experiència davant el debutant Vincent Truant. El Rellotge Suís demostra solvència i supera sovint els 300 punts. El Fènix del Faristol, però, traspassà la barrera dels 400.

Qui de moment es mostra invencible és Rosa Barrientos. La Mestra Lleonesa derrotava Joana Maria Pasqual i és segona a la taula del grup 2, just per darrere Mar Bel. L’Occitanista Poblatana, que no participà dissabte, és líder amb quatre victòries, dues de les quals procedents de la primera fase.

Sebastià Llodrà també s’imposà a Aina Vicens. La Computadora Felanitxera no va signar cap bingo en aquesta partida, pels tres del Regidor del Reciclatge.

Classificacions

Al grup 1, com ja s’ha dit, domina amb ple de victòries Lina Riera, seguida en un eventual podi per Antoni Riera, amb quatre, i Joan Pascual, amb 4 també, però amb un diferencial lleugerament inferior al del de la Ploma de la Verònica.

Obtindrien diploma olímpic, per aquest ordre, Joan Llodrà, Joan Gelabert, Aina Garcia, Miquela Grimalt i Roger Cosso. Tots a l’espera, com ja és tradició, de l’entrada en competició dels dos procrastinadors del BigFour, Maribel Servera i Mateu Xurí.

Al grup 2, domina Mar Bel, seguida de Rosa Barrientos i de Carles Díez. Obtindrien diploma olímpic en aquest grup Maria Antònia Nadal, Sebastià Llodrà, Cati Sureda, Margalida Bonnín i Margalida Rosselló.

Pel que fa a les classificacions secundàries, qui lidera la de rècord d’scrabbles és Lina Riera. Lady NY ha sumat 24 scrabbles, un més que Joan Gelabert, i dos més que Joan Pascual.

La millor partida fins ara l’ha disputada Maribel Servera, amb uns estratosfèrics 745 punts davant Guida Llabrés. Aquesta setmana Antoni Riera pujava al carro de les sis-centenàries amb 609 punts davant Joan Llodrà. Ja hi ha 21 jugadors que almenys una vegada aquesta temporada han superat els 500 punts.

La millor jugada continua sent el SOPARIEN de Maribel Servera, amb 140 punts, empatada amb l’ESPURNAR de Xisco Truyols. És tercera Joana Maria Pasqual amb PINÇAREM, de 124 punts. Dotze jugadors han fet aquesta temporada almenys en una ocasió jugades centenàries.

I encara no hi ha partides conjuntes mil·lenàries. Se n’han disputades 10 de nou-centenàries. La Joan Llodrà-Antoni Riera (968) lidera aquesta taula.

Top400

A hores d’ara ja hi ha 19 jugadors top400, però es tracta d’una xifra que estam convençuts que pujarà al llarg de la temporada.

Procrastinadors

Passades les dues primeres trobades ja podem anunciar que hi ha 16 jugadors que encara no han encetat la segona fase. Són els nostres procrastinadors de luxe, que estam convençuts que ben aviat es posaran en tasca. Si no és així, hauran de fer l’espès a final de temporada, i el faran fer als companys de competició. Sis mesos semblen una eternitat, però passen volant!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s