Mateu Xurí aprofita la sopegada de Xisco Truyols i posa la directa cap a la seva tercera ManaCup

Pere Grimalt continua demostrant a cada nova partida que està en disposició sempre de ballar en posicions de diploma olímpic, si no és més amunt i tot. Aquesta vegada jugava en partida igualadíssima amb Xisco Truyols, colíder de la competició fins ara. L’Educador de Can Reüll va fregar els 200 punts d’avantatge però a mitjan partida el Zelador Ros, que no dona mai per perdut cap matx, va començar a rapinyar punts fins a l’arrissada final per endur-se la partida. Qui va aprofitar l’oportunitat va ser l’altre colíder. Mateu Xurí tenia una partida a priori compromesa amb Maria Magdalena Matamalas. La Dentista de Son Gener va fer una partida digna per sobre dels 400 punts, però el seu esforç va ser totalment infructuós davant un Matador desfet que va jugar la seva millor partida del campionat (653 puntíssims).

En duel fraternal i de perfil baix, Antoni Riera superava sense gaire lluiment Lina Riera. Lady NY no arribà als 400 punts en una partida molt travada que la Ploma de la Verònica no pogué aprofitar per millorar diferencial i posar-se a tir de Xurí i Truyols.

Qui també va traspassar la tanca dels 600 punts va ser Maribel Servera. La Gran Nina va perdre fa algunes jornades l’aspiració del trio capdavanter, però es manté sòlida a la quarta posició.

Molt sòlida es mostra també Aina Garcia. La Màster Sènior, que fa poc ha assolit la categoria de Gran Mestra al rànquing del Barruf va superar també sense excessives dificultats un Andreu Fuster que espera recuperar la senda del triomf a les pròximes rondes.

Molt remarcables són els 514 punts de Joan Pascual davant Maria Gayà. L’Arquitecte de les Lletres, que va tenir un mal inici de temporada, ja s’ha situat a la dotzena posició i si aconsegueix mantenir el ritme de victòries ben segur que esdevendrà jutge del final d’aquesta novena ManaCup. Cal recordar que Joan Pascual és bicampió d’aquesta competició.

Impressionant també és el triomf de Jaume Vives, en un estat de forma encomiable, davant Joan Gelabert. El Dimoni de l’ATIB només pogué veure passar per davant les fitxes de la Penya Forta de Son Servera, que s’enfilà fins als 517 punts amb tres bingos que deixaren ben afaitat Gelabert.

Un altre que es va retrobar amb els 500 punts va ser Roger Cosso. El Pastisser de Sarrià superà àmpliament un Bernat Amer que venia amb ganes d’allargar la seva remuntada.

Per part seva, Maria Josep Carrasco també traspassava els 500 punts davant un aclaparat Antoni Llull. Molt notables són també els 442 punts de Margalida Rosselló davant Lluc Cànovas, o els 455 d’Antònia Riera Salom davant Cati Sureda. Qui una vegada més va demostrar que no té res impossible és Júlia Boqué, que infligia la primera derrota a Miquela Grimalt, reincorporada a la competició a mitjan temporada i que romania encara invicta.

No podem tancar la crònica sense parlar d’un nou empat, aquesta vegada entre Margalida Cubells i Bel Fullana. L’empat és remarcable en si mateix, però també perquè ambdues jugadores s’enfilaren per damunt els 400 punts, cosa que demostra la seva evolució progressiva en el joc.

A les classificacions parcials, Xisco Truyols domina amb mà de ferro. Líder amb 63 bingos, seguit de Roger Cosso amb 61 i d’Antoni Riera amb 59. També autor de la millor partida, amb 681 punts, seguit de Mateu Xurí (653) i Maria Moll (634). La millor jugada, intocable, continua sent per al MANEJATS (257) de Xavi Castelló, seguit del REPOBLAR (176) de Maria Gayà i del PAGARIEN (167) de Maribel Servera.

Finalment, Xisco Truyols i Joan Gelabert continuen tenint la millor partida de la temporada, uns 1.150 puntassos inabastables, seguits dels 1.079 del mateix Xisco Truyols i Carles Llull, i els 1.066 de Maria Gayà i Antoni Riera.

Falten quatre partides per tancar el campionat, i ja només quatre jugadors se’n poden proclamar campions… Veurem què passa els dies que queden!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s