El VII Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor obre inscripcions

Aquí teniu l’enllaç per formalitzar la inscripció. Pensau que la inscripció no suposa haver de jugar les sis partides del campionat.

https://forms.gle/QeL38ZPrnk4NQQpX9

Aquesta setmana passada el Club Scrabble Manacor va obrir el termini d’inscripcions per a la setena edició del Campionat Ciutat de Manacor. La competició es disputa en la modalitat clàssica i els aparellaments es determinen segons el sistema suís a un total de sis rondes.

El diccionari oficial de la competició és el DISC, en la seva darrera versió, que data del mes d’agost passat.

Els trofeus d’enguany, una vegada més, són obra de l’artesà i creador Antoni Alzamora, també jugador del club. A banda dels trofeus, el club es preocupa sempre perquè els guardonats també s’enduguin productes de comerços i creadors locals. Així, enguany els comerços col·laboradors són Càrniques Sunyer, Formatges Es Collet, Ca’n Garanya, Vins Son Vell, Aina Teco, Món de Llibres i l’artista Margalida Munar. A més, l’esdeveniment compta amb el suport logístic de l’Ajuntament de Manacor i del Servei Lingüístic municipal.

Després del parèntesi porteny de l’any passat, enguany el campionat torna a la seva data i lloc habituals. Així, la data triada pels organitzadors és el dissabte 3 de juny, i el lloc, el Molí d’en Beió, al número 79 del passeig del Ferrocarril de Manacor.

L’acollida dels jugadors tendrà lloc a partir de les 9.30h del matí, amb la idea que les partides puguin començar puntualment a les 10h. Està previst que el campionat s’allargui fins a les 18.30h. El dinar tendrà lloc a la mateixa seu del campionat amb un càtering per a aquells jugadors que s’hagin decidit per aquesta opció.

El Campionat Ciutat de Manacor compta amb un palmarès de luxe. Així, fins ara, els campions han estat Carles Cassanyes, Joan Pascual (en dues ocasions), Octavian Mocanu, Antoni Riera i Mateu Xurí. Veurem si enguany hi ha un nou campió o si qualcun dels qui ja han sentit l’olor dels llorers del triomf poden repetir.

Per descomptat, l’organització del campionat, desitja que hi puguin acudir tantes persones com sigui possible de fora de l’illa. L’edició més participada va ser la tercera, que va arribar fins als 51 competidors. Ara, gairebé un mes abans del dia D, ja hi ha prop d’una trentena de persones inscrites.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s