Reglament

1. La competició es disputa pel sistema d’eliminatòries.

2. S’hi preveu un màxim de 32 inscrits.

3. L’organització haurà de vetlar perquè el nombre d’inscrits sigui parell. En cas que no ho pogués ser, el darrer jugador inscrit quedaria exclòs de la competició.

4. La inscripció és gratuïta.

5. Els emparellaments es fan per sorteig pur, sense caps de sèrie. Els jugadors emparellats jugaran dues partides, en les quals començaran una vegada perhom. Resultarà guanyador de l’eliminatòria el jugador que guanyi les dues partides. En cas que guanyin una partida perhom, aleshores se sumaran els punts obtinguts en les dues partides i el qui en tengui més passarà ronda.

6. Si la inscripció inicial no arriba a 32 jugadors es farà una eliminatòria prèvia amb repesca. És a dir, es faran emparellaments per sorteig pur i els guanyadors passaran ronda automàticament. D’entre els perdedors se seleccionaran els millors fins a completar una llista de setze. Per determinar qui seran els millors perdedors, es mirarà en primer lloc quants d’aquests han guanyat una de les dues partides disputades. Si encara perdura l’empat, aleshores es mirarà qui té un millor diferencial de punts en les partides disputades.

7. A partir de la ronda de vuitens de final (setze jugadors), continuarem amb el sorteig pur i els jugadors que perdin l’eliminatòria quedaran eliminats de la competició, ara ja de manera definitiva.

8. L’organització proposarà un calendari de competició oficial. L’objectiu és que els dies proposats es disputin el màxim de partides possibles de les previstes. Si alguna partida no es pot disputar, els dos jugadors podran jugar-la un altre dia, abans o després de la data oficial, sempre que sigui anterior a la data proposada per jugar la ronda següent.

9. L’organització no preveu guardons per a aquesta competició.

10. Els jugadors eliminats podran disputar partides d’entrenament i aprenentatge amb les noves incorporacions del Club Scrabble Manacor en el mateix indret on es disputaran les trobades oficials de la I Xampions d’Estiu.

11. Les partides d’aquest campionat no computaran en cap dels dos rànquings vigents del món de l’scrabble en català (Barruf i Rasccat).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s