Decàleg del jugador de ManaCup

scrabble031. Passa-t’ho bé. No t’estressis.

2. Si pots, juga sempre els dies de trobada oficial. Gaudeix de la gent.

3. Intenta seguir l’ordre del teu calendari de competició. Si el teu primer rival no hi és, cerca el segon. Si el segon està ocupat jugant una altra partida, cerca el tercer. I així successivament.

4.Abans de jugar partides de rondes superiors, recupera les que duguis endarrerides. Vés al dia. Procura jugar sempre dues partides cada quinzena. No procrastinis partides.

5. En cas de dubte amb una paraula del teu adversari, impugna la jugada. El diccionari dóna sorpreses, moltes vegades.

6. Si jugues fora de la trobada oficial, comunica al grup de whatsapp del club el dia i l’hora de la teva partida, pentura qualcú més s’anima a venir-hi. A Can Lliro (quan tornin obrir) i Xarop hi ha rellotges..

7. Dugues el mòbil amb el WORDERTORN avinent. El diccionari és imprescindible en les partides oficials. Procura també tenir descarregada al mòbil l’aplicació Chessclock, per si no hi hagués rellotge al lloc on jugues.

8. Sigues pulcre al full d’anotació. Abans de començar, anota la ronda a la qual pertany la partida que jugues. Fes un cercle als scrabbles i recompta’ls al final del full. Anota la teva millor jugada i apunta quants de punts t’ha donat. Fes bona lletra.

9. Si vas guanyant, no et relaxis. Si vas perdent, no et rendeixis. Una sola jugada pot canviar el curs de la partida.

10. Tot d’una en acabar la partida, entra els resultats a l’app (data, jugadors, ronda, puntuació, puntuació de millor paraula i nombre d’scrabbles). Recorda també adjuntar a l’app foto del full d’anotació. Si ets a la trobada oficial i no tens l’app instal·lada demana a un company que hi entri els resultats. Si ets fora de trobada oficial i no tens l’app instal·lada, envia foto del full d’anotació al grup del Club Scrabble Manacor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s